Filmtips

Jag har på den senare tiden legat som en död fisk i soffan,  huvudvärk, feber och illamåeende. Jag har druckit litervis med te, och tittat på massor med film och små miniserier på Netflix. Även om jag nu lider av någon sorts märklig förkylning och är mer eller mindre däckad, så hade jag tänkt att tipsa lite om vad jag har sett för filmer de senaste dygnet..
 
Land girls- En helt fantastisk liten miniserie, utspelar sig på en bondgård under andra världskriget. Man får lära känna fyra medlemmar av Women's Land Army, när serien är slut så känns det nästan som att man känner dem personligt. I serien finns det plats för både glädje och sorg, helt otroligt bra! Se den om ni kan, finns bland annat på Netflix.
 
 
Miss Potter- Filmen om Beatrix Potters liv, alla har nog någon gång läst hennes fantastiska djursagor. Men här får man se hur hon verkligen levde. En väldigt fin film som jag tyckte mycket om att se. Finns också på Netflix :)
 
 
 
Call the midwife- En miniserie där man får följa en nyutexaminerad barnmorska i 50- talets London. Både sorg och glädje, en otroligt känslofull liten serie där man i varje avsnitt stöter på någon sorts problem. Jag tycker verkligen om den här lilla serien, fast att jag inte riktigt har sett klart den än. Finns på Netflix den med!
 
 
Jag har just nu, som det kanske märks snöat in helt på 50- talet, Brittiska tv-serier uppblandat med lite kärleksdravel. Fint som snus, titta om ni kan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0