Sjuk

Nu var det ett tag sen jag bloggade sist igen, anledningen är att jag och Tony var på en liten weekendresa till Tallinn i helgen, supermysigt! Verkligen en underbar stad, dit vi absolut ska resa igen och då stanna längre än några timmar. Kom hem till skogen i måndags, och jag har tillbringat hela veckan i sängen med att vara vrålförkyld. Ont i hela kroppen, feber och en majbrasa i halsen, ja hela kalaset. Återkommer med bilder osv när jag kan stå på benen igen! Ha det bra ♥

Varför?

Har ägnat några slöa och långa dagar åt att titta på film på youtube, OCH HERREGUD. Jag fick en chock, helt ärligt så sitter vuxna människor och vräker ur sig elakheter som skulle få Jesus att tappa skägget till små tjejer som har lagt upp sin första sminkvideo.
Hur kan man tala om för en annan människa hur ful h*n är, att h*n borde banta och att h*n har fula kläder? Och dessutom tro att internet är något slags fritt forum där man hur som helst får säga precis vad som helst?
Vad får man ut av att behandla en annan människa så? Det kan inte fortsätta så här, något måste göras. 
Jag är mot nätmobbning, make tea, not war! ♥
 
 
 
 
 
 
 

Buhu buhu

Idag.. Har det hänt absolutely nothing, jag har legat som en död fisk i min soffa hela dagen. Däckad i mensvärken från helvetet, så otroligt fuskigt att inte killar är drabbade av dessa smärtor. Har dessutom råkat tappa en bok, tjock som bibeln och tung som en häst rakt ner i ansiktet på mig själv. Behöver jag säga att det också smärtade en aning? Så jag gick snabbt över till att ligga helt stilla i soffan och titta på roliga saker på youtube, där stannade jag hela dagen. Förutom dom 10 minuter som jag offrade för att åka till OK och köpa snus..
Inget pluggande, ingen motion och absolut ingen städning. Tony My little pony somnade precis, så nu är jag dessutom helt utelämnad till youtube i mörkret. Hoppas att jag överlever natten! ♥

Om absolut ingenting!

Sitter här mitt i natten, har kikat en massa youtubeklipp och bara latat mig. Ledig halva torsdagen och hela fredagen, men ska passa på att läsa på lite inför uppsatsen som ska skrivas. Det har varit en hård vecka, jobbigt att gå upp på morgonen och jobbigt att få någonting gjort alls i skolan.
Den här helgen ska jag plugga, har en massa uppgifter som ska in som ligger på hög.. Ska också försöka passa på att sova ordentligt och hjälpa T att tapetsera i hans lägenhet. Så jag antar att jag har fullt upp!
Nu ska jag sova, bloggar om någonting viktigare sen när min hjärna (och jag ofc!) har vaknat till liv igen :)

Ebaypaket!

Idag kom första paketet från Ebay..
 
Från Kina, tog ungefär en vecka att få det skickat tvärs över jorden, otroligt! 
 
 
Paketets innehåll var ögonskugga, 6$ var priset! :)

Natti natti

 
Efter en jobbig dag i skolan med en massa läsning inför uppsatsen som ska skrivas så är jag helt utsliten. Tog en liten powernap förut, men jag är fortfarande helt slut. Så nu ska jag gå och lägga mig och kolla på Harry Potter och den flammande bägaren med finaste ♥.  Sov så gott!

I väntan på Ebay..

 
I väntan på mina paket från ebay, så får jag väl lägga ut en bild på annat trams som jag gillar! 
 
 
 
 
 
Solglasögonen har jag haft i 100 år, och har ingen aning om vart jag har köpt..
Armbandet är från Bluefox. 
Det rosa nagellacket har jag köpt på Hemköp och det blå har jag fått.
Lipsyl, finns överallt, kolla ICA!

Just another sunday

Idag är den söndag, en fruktansvärt tråkig dag.. Roar mig med att se på tv, vika tvätt och sånt. Imorgon är det skola igen, ska plocka fram kläderna som jag ska ha på mig och gå och lägga mig tidigt ikväll. Hade egentligen typ 1000 skoluppgifter att göra den här helgen, men jag orkade inte riktigt. Tur att det bara är några veckor kvar till lov!
 
 
 
 
 
 
Så, nu ska jag gå ut med hunden och sen lägga mig och plaska i ett bad. Ha en bra kväll! 
 
 
 
 
 

Det lyser i mumindalen

Så, nu lyser det i mumindalen. Fick ju ett muminhus av finaste i julklapp och nu har vi fixat så att det lyser i det :) Nu ska jag tvätta vidare och poppa popcorn, ha en fin kväll :)

Natti

Passade på att slösurfa lite innan läggdags, och jag fastnade såklart. Men jag hittade en massa onödigheter som mitt hjärta nu skriker efter..
 
 
En skitsöt te-servis, till 99% så är den nog menad för barn dock, och bör kanske betraktas som en leksak..
 
Den.Här.Väskan.Ska.Bli.Min.
 
Och eventuellt den här också.. 
 
 
Från Fyndiq, ebay och ebay

Filmtips

Jag har på den senare tiden legat som en död fisk i soffan,  huvudvärk, feber och illamåeende. Jag har druckit litervis med te, och tittat på massor med film och små miniserier på Netflix. Även om jag nu lider av någon sorts märklig förkylning och är mer eller mindre däckad, så hade jag tänkt att tipsa lite om vad jag har sett för filmer de senaste dygnet..
 
Land girls- En helt fantastisk liten miniserie, utspelar sig på en bondgård under andra världskriget. Man får lära känna fyra medlemmar av Women's Land Army, när serien är slut så känns det nästan som att man känner dem personligt. I serien finns det plats för både glädje och sorg, helt otroligt bra! Se den om ni kan, finns bland annat på Netflix.
 
 
Miss Potter- Filmen om Beatrix Potters liv, alla har nog någon gång läst hennes fantastiska djursagor. Men här får man se hur hon verkligen levde. En väldigt fin film som jag tyckte mycket om att se. Finns också på Netflix :)
 
 
 
Call the midwife- En miniserie där man får följa en nyutexaminerad barnmorska i 50- talets London. Både sorg och glädje, en otroligt känslofull liten serie där man i varje avsnitt stöter på någon sorts problem. Jag tycker verkligen om den här lilla serien, fast att jag inte riktigt har sett klart den än. Finns på Netflix den med!
 
 
Jag har just nu, som det kanske märks snöat in helt på 50- talet, Brittiska tv-serier uppblandat med lite kärleksdravel. Fint som snus, titta om ni kan! 

Ursäkta röran, men vi lever..

 
Har länge och väl stört mig på bloggar med alla välstädade hem, HUR GÖR MAN? Hur hinner man med att ha så fint och städat jämt? Hemma hos mig är det till 98% alltid stökigt, saker som borde göras, saker som borde plockas undan och saker som egentligen borde hamna på tippen. Men jag hinner inte, jag orkar inte och jag vill inte. Jag vill inte att mitt hem ska vara en steril miljö, jag lever, därför är det stökigt. Så därför tänker jag lägga ut lite bilder på hur det ser ut här hemma, just nu i skrivande stund. Så alla känsliga tittare varnas, stäng ned sidan om du känner att en hjärtinfarkt är på väg!
 
 
 
Kreativ och rolig som jag är (eller kanske mer lat och bekväm? För jag skulle ha börjat laga maten för länge sen och bilderna jag tog blev skit och jag orkade inte ta om dom.) så passade jag på att leka loss ordentligt med bilderna..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så, då var det gjort.. Våga mer stök i bloggar!

RSS 2.0