Gott nytt år

2012 har varit ett år med både med och motgångar, jag har varit både ledsen och glad och jag har lyckats med saker som jag har drömt om. Jag har fått nya fina vänner, och upplevt många roliga saker. Jag hoppas att 2013 blir ett bra år, med många nya möjligheter och att jag får ha lika roligt.Jag ska försöka att göra bättre ifrån mig på bloggen nästa år, lägga ner mig mer och fortsätta att göra de sakerna som jag älskar. 
 
Jag hoppas att alla där ute får en bra kväll och en bra början på 2013. Jag ska snart hälla i lite färg i håret, plocka ögonbrynen, dra på mig kalasblåsan och gå bort till grannarna där det vankas mat och fest.
 
Var rädda om er och GOTT NYTT ÅR! 
 
 
 

Harry Hund

Nu är överraskningen hemma, 43 mil senare och några tusen fattigare. Här är han, Harry Hund!
 
 
Världens finaste, blandning mellan amstaff och labrador. <3

Latsöndag

 
Kokar linssoppa och plockar här hemma idag, tvättar och dricker glögg. Nu är det bara en vecka kvar till jul, det ska bli skönt att få lite ledigt ifrån skolan. Det har varit så mycket på senaste tiden så nu ska det bli riktigt skönt att få ta sovmorgon, dricka en massa te och läsa Stephen King. På torsdag kommer en överraskning, den som väntar får se! 

Ny dator!

Så kom den underbara dagen när min halvdöda och välslitna HP fick ta pension, in i bilden kommer nu en begagnad med helt oanvänd Fujitsu. Köpt hos min snällaste bror, praktiskt att ha en tekniknisse med eget företag i familjen! 
 
Nåväl, ska i alla fall snart ut och titta på meteoriter med grannarna kan ju bli spännande :) 
 
 
Här finner ni min brors företag btw! www.datorcenter.se

Favoritsmycken

Favoritsmyckena
 
Örhängen: Betty Boop inhandlde på den lokal loppisen, de svarta stenarna likaså och ugglorna på Gina Tricot.
 
Armband: Engelsk konfekt köpt på Bluefox i Stockholm, Pärlorna är från H&M.
 
Halsband: Jordgubben är loppisfyndad, glasögonen och nycklarna är från Gina Tricot. 

Garnier Miracle skin perfector BB creme

50 ml för 125 kr på bubblebox.se bland annat.
För någon vecka sedan så köpte jag den relativt nya Garnier Miracle skin perfector BB cream i färgen light. Jag har tänkt att prova den ett bra tag nu, men jag har helt enkelt glömt bort det, tills nu.
Jag har ganska känslig hy, några pormaskar och lite blemmor, men inga finnar. Brukar använda vanlig foundation annars, men tycker inte att jag behöver använda något som är så täckande till vardags.
 
Garnier utlovar att cremen ska jämna ut, återfukta, korrigera, ge lyster och ha SPF 15. Dessa saker tycker jag faktiskt också att BB creme lever upp till i verkligheten också. Cremen är lätt att applicera, färgen blir fin och den luktar lagom mycket. Förpackningen är lagom stor, och det kommer ut lagom mycket creme vid ett lätt tryck på tuben. 
 
Cremen är alldeles lagom täckande för att användas till vardags, den känns inte fet och den sitter hela dagen. Jag tvättar ansiktet noga och smörjer ett tunt lager av min vanliga fuktcreme innan jag applicerar cremen i ansiktet. 
 
Bäst: Att den ger lagom mycket färg, känns lätt och fräsch och att den är så mjuk och fin. Tuben känns bra ur hygiensynpunkt.
 
Sämst: Att den inte finns i så många olika nyanser, light och medium är de end som du kan välja mellan.
 
Betyg: 8/10
 
Motivering: BB cremen har precis det som jag önskar mig till vardags, den sitter bra hela dagen och ger fin färg som är lagom täckande. Priset är en annas sak som är ett stort plus, kostar inte överdrivet mycket men håller fortfarande det den lovar. 
 
 
 

RSS 2.0