Raggsockor

Här händer det inte så mycket. Jag har sportlov den här veckan,så jag har mest satsat på att försöka vila mig i form. Ser på serier, dricker kaffe, stickar och åker på utflykt. Idag lyckades jag i alla fall att fånga mannens strumpor på bild. Stickade dom för ett bra tag sedan, men har inte hunnit med att fota dem förrän nu.
 
 
Garnet är Frost från Svarta fåret, stickor nr 3, och färgen valde han själv ♥
 
 

Litteratur i snökaos

Idag plågar jag mig med att skriva en superlång jämförelse mellan Shakespeare och Moliére i litteratur. Jag är på sista sidan av mitt skrivande ungefär och nu belönar jag mig själv med en kopp kaffe. Det vräker ner snö ute, och jag har ingen lust att hitta på någonting alls idag. Det är det som är det skönaste med helgen, att slappa, se på bra film, läsa och bara mysa. Igår var det alla hjärtans dag, vi hade ganska tråkigt till att börja med, men sen tog idéerna fart. Det blev en liten improviserad picknick i alla fall, Harry fick leka av sig en stund och vi fick lite frisk luft.
 
Jag tycker att det är så jävla gött att det inte behöver bli så planerat, strukturerat och komplicerat hela tiden. Vi gör ofta såna saker för att verkligen umgås och mysa. Jag uppskattar det lilla framför det stora, hellre en picknick i en liten park någonstans än lyxrestaurang. 
 

Kärleken till en katt

Jag gör inte så mycket om dagarna, det händer liksom ingenting i mitt liv just nu. Jag vaknar på morgonen, dricker kaffe, äter kanske lite frukost, klär på mig det första som jag får tag i när jag öppnar garderobsdörren och stressar iväg till skolan. Kommer hem, är för trött för att göra någonting alls, äter och somnar. Därför bloggar jag inte så mycket just nu, för att skolan är så bra på att ta all min energi. Men jag hoppas att det blir bättre när jag blir klar med skolan i vår. Då ska vi flytta, först ner till Torsby. Sedan vill jag vidare ut i världen, eller i alla fall Sverige.
Vi får se. 
 
 
 
Tony och Murre ♥ Nu har det älskade kattskrället bott hos mig i 6 år, om jag har räknat rätt. Han är väldigt speciell och jag tog hand om honom när ingen ville ha honom. Lovade honom ett hem för livet och jag har inte ångrat mig det minsta. 

RSS 2.0