Vad jag har gjort

Den här våren har varit så jobbig, den har tagit all min energi och all kraft. Jag har varit trött mest hela tiden och sovit dåligt på nätterna. Skolan har tagit upp all min vakna tid, uppsatser som ska bli färdiga och inlämningsuppgifter som ska skickas in. Men nu har jag sommarlov, eller jag har redan haft sommarlov i 10 dagar men jag har bara inte haft ork att blogga. 
 
Den sista veckan i skolan så gjorde vi nästan bara roliga saker. En dag så åkte vi några mil norrut för att titta på pilgrimstapeten.
 
Den var fin.
 
Sen åt vi mat ute, hela klassen. Värmlands nationalrätt, motti och fläsk stod på menyn. Det var gott!
 
På mitt sommarlov så har jag hittills besökt världens finaste café, och härom kvällen (läs natten) bestämde vi oss för att besöka Velgunaho. Lyckades komma vilse ordentligt på grusvägarna i den värmländska skogen och hamnade i Norge ett litet tag. Efter mycket om och men så hittade vi i alla fall rätt, destinationen var Velgunaho som egentligen bara är en hög med sten. Men för många år sen så stod det ett hus där som det spökade så förfärligt i att de som bodde där var tvugna att riva det och flytta därifrån. Det händer mycket konstiga saker i Finnskoga..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0