En lista

Jag är duktig på att glömma bort saker, gärna viktiga saker som är förbjudet att glömma bort, att sy, att vara uppe alldeles för länge på nätterna. 


Jag tycker inte om att behöva stressa, bara tanken på det får mig att bli superstressad. Jag tycker inte heller om att gå och lägga mig på kvällarna, eller när bra böcker tar slut.

 

 

Jag är jättedålig på att planera, på att hålla tider och på alla sporter.

Jag läser böcker, gärna lite mystiska böcker där man läser och läser men aldrig riktigt fattar handlingen till hundra procent. Just nu så läser jag nattens cirkus, och den är himla fin.

Jag gillar att sy, skriva, slösurfa och att se på bra filmer.

 

 
 

Jag sjunger ganska sällan faktiskt, jag tänker mycket istället för att sjunga.

Jag älskar att sova länge på morgonen, att sitta vid symaskinen långt in på natten och sedan bli nöjd över resultatet.
 
Jag önskar att jag hade ett skruttigt litet hus, med vedspis, ett litet bibliotek och glasveranda. Sedan för att den drömmen skulle bli perfekt så skulle jag vilja ha ett jobb, ett roligt jobb, behöver inte vara supermegahög lön, bara jag trivs på det och jag kan leva där i mitt skruttiga lilla hus med alla mina djur, Tony och min symaskin.

Jag är inte speciellt bra på att hålla ordning, eller på att städa. Jag tvingar mig själv till att städa, håller det städat någon dag och sedan är det jättestökigt igen.

Jag pratar ibland för mycket och ibland för lite, ibland för högt och ibland för lågt.

 

Jag tycker om loppisar, sovmorgon, långfrukost, kaffe, djur, min pojkvän såklart! Och te, vilket jag gärna dricker tillsammans med pojkvännen.

Jag är beroende av snus, och kaffe, och kärlek såklart! 

Jag har på mig jeans, blommigt linne och en vit stickad liten bolero. 

Jag dricker mängder av kaffe och te

Jag lyssnar på just nu, avslappningsmusik för att orka tänka här i skolan.

Jag blir arg på människor som inte förstår att alla är olika, att vissa klarar mer och vissa mindre. 

Jag är rädd för ormar, är hysteriskt rädd för ormar.. Plus att jag är hysteriskt rädd för mörker också.

Jag kan inte förstå hur folk hinner med allt de gör på så kort tid.

 

 
Jag är pinsamt dålig på att gå upp på morgonen, att spela kort (det kan ju ha med att göra att jag tycker att det är så himla tråkigt att spela kort..)


Jag är uppväxt i hela Sverige, men mest i ett gult hus på en kulle. Huset var min mormors, min mamma hade växt upp där och vi köpte det när mormor dog. Huset hade en knarrande trappa, en läskig källare och mysiga långgarderober. Mitt rum var från början orange, lyckades tjata mig till cremefärgade tapeter tillslut. Vi hade balkong, inte långt från mitt rum, brukade ligga där ute på sommaren och läsa. 

Jag har en längtan efter att flytta härifrån, bort från skogen i Värmland och ut i världen. En längtan efter att få upptäcka saker, se saker och bara vara.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0