Älskade lördag

Bild från i somras när jag och finaste hade mysmiddag i trädgården♥
 
Idag är det lördag, åh vad jag älskar lördagar.. Först och främst att få vara uppe så länge jag vill på fredagskvällen, och sen att få sova så länge jag vill på morgonen. Brukar bli väckt av att Harry kryper upp i sängen och lägger sig mellan oss för att få lite morgonkärlek. Sedan äter vi frukost i lugn och ro, tittar på bra serier och dricker kaffe. Sen så har man hela dagen på sig att göra saker som man tycker om. Sy, slösurfa, läsa, dricka te och titta på serier.
Men den här lördagen ska vi tvätta och städa, för ikväll har vi bjudit grannarna på middag. Ska bli mysigt! 
 
Ha en fin lördag! ♥
 
 

All I want for christmas..

Nu börjar det närma sig jul, och jag har en liten önskelista som skriker om att få bli publicerad. 
 
Först ut är en ara, ganska dyr.. Men då behöver jag inte få någonting mer de kommande 25 åren ;) Så himla fin och en dag ska jag ha en. ♥ Bild hittade jag här
 
Världens konstigaste bok, codex seraphinianus. Så häftig! Har den nedladdad någonstans på datorn, men jag skulle vilja ha den riktiga versionen också. Jag skulle alltid bära den med mig, och jag skulle sova med den under kudden. Här hittade jag bilden.
 
Gamla biografstolar skulle inte heller vara fel, så snygga! :) Klick
Ett fallfärdigt gammalt hus, där skulle jag läsa böcker och dricka te hela dagarna. Klick
 
Annars så går det väldigt bra med pengar också, pengarna skulle gå till att hålla mitt skapande levande :) Alternativt så kan jag tänka mig ett gott te och en fin tekopp. Puss ♥
 

Livet

Jag är så trött, hela tiden.. Skolan suger så mycket energi just nu, det är inlämningsuppgifter som ska fixas till och helst vara inlämnade flera veckor innan vi fått dem, muntliga redovisningar som ska göras och dessutom en himla massa utflykter med skolan som gör att vi får ännu mer hemarbete. Hela helgerna går åt till att vila och hitta ny energi. Men jag försöker att sitta så mycket jag kan vid symaskinen, det får mig att inte bli galen och tappa greppet helt och hållet och såklart så hänger jag med djuren och Tony ♥ 
 
 
 
 
Badkaret är också en bra plats att fly till när energin är i botten och man helst av allt bara vill gråta. Nog med gnäll (var bara tvungen att gnälla av mig en hel del) nu ska jag laga mat.. ♥
 
 
 

Vid symaskinen

Nu har jag suttit fast i min symaskin i flera dagar, och det är så himla kul! Här är lite av sakerna som har blivit födda:
 
Nalle, ledad i armar, ben och huvud, säkerhetsögon och med en liten fin väst stickad i ullgarn. Superkul att sy! 
 
Några julhjärtan blev det också!
En elefant, inte helt nöjd med den.. Mönstret som jag använde var en aning förvirrande och lite luddigt. Men färdig blev han i alla fall. Eftersom att jag inte blev riktigt nöjd med honom så kommer han att få bo i mitt kök :)
 

Lista

1. Vad gör du helst på en söndag?

Sover länge, går upp, äter frukost och dricker kaffe. Tittar på ett avsnitt av någon bra serie, slöar. Under dagen så tvättar och städar jag, för det är så jäkla skönt när det är gjort!

2. Vilken är din absolut bästa respektive värsta känsla?

Bästa känslan är när man bara trivs så himla bra med sig själv och tillvaron, när allt bara känns fint och mysigt. Värsta är ångest.

3. Om du bara fick ta med dig en grej till en öde ö, vad skulle det vara?

Förmodligen något som gör livet lite lättare att leva, som ett helt bibliotek kanske?

4. Vilket är ditt drömjobb?

Jag vet inte faktiskt, skulle kunna tänka mig att jobba i nån pysselaffär.

5. Vilken är den bästa bok du någonsin har läst?

Oj, det var en bra fråga.. Jag har läst så himla många bra, En ö i havet av Annika Thor, Igelkottens elegans av Muriel Barbery, cirkus allt av Stephen King.

6. Din favoritlåt någonsin?

En fransk liten visa faktiskt, kommer inte på vad den heter just nu.. Lägger in en liten länk när jag har hittat..

7. Den sorgligaste filmen du har sett?

En sång för Martin, såg den när min moster precis hade dött, grät som ett barn.

8. Din största kändiscrush? 

Hahha, har ingen!

9. Vad är det första du vill göra när du är pensionär?

Ta sovmorgon, och hinna med allt som jag inte har hunnit med tidigare i mitt liv.

10. Är du en natt eller morgonmänniska?

Natt, tycker inte om att gå och lägga mig, tycker inte heller om att gå upp på morgonen.

11. Vad är ditt drömboende?

Kråkslott! med massor av tinnar och torn, en igenvuxen gammal trädgård och sådär charmigt fallfärdigt. Som en blandning mellan slott och villa villekulla.

 

RSS 2.0