Harry

 
 
Harry har växt så himla fort, för lite drygt två månader sen när vi hämtade honom var han så liten att man lätt kunde ta upp honom i famnen för att mysa. Han kan själv hoppa upp i min höga säng (ja, han får sova i sängen ibland. Finns det något mysigare än att ligga och mysa med en hund innan man somnar?) och han kommer och trycker sig mellan oss i soffan på kvällen när vi ser på film. Nu orkar han gå långa promenader och han vet vad han heter. Jag ångrar inte för en minut att vi köpte hund, det kan vara det bästa som jag har gjort på länge.

födelsedag

I lördags fyllde jag år. 20 för att vara exakt, en otroligt fin dag blev det. 
 
 
 
 
 
Fick besök av mamma och pappa, fick världens finaste tulpaner, ett halsband och pengar. Vi fikade och pratade länge, jag hade gått upp tidigt samma morgon och bakat. På kvällen så blev jag och T bjudna av grannarna på middag, gick hem ganska tidigt och avrundade kvällen med en film. Från och med nu så ska jag alltid ha tulpaner hemma.
 
 

Något nytt, spännande och fantastiskt

Idag städar jag bort det sista, sen så är lägenheten helt ren och fin igen. Ska bli så skönt att bara kunna vara, ta det lugnt och ägna mig åt de saker som jag tycker är allra roligast här i livet. Jag har slängt bort så mycket minnen, en markering för att något nytt börjar här och det gamla placeras in i album inuti mitt huvud. Det blir skönast så, att få bara börja om den här våren med att bara vara jag. Det ska bli spännande. 
 
 
Jag är så otroligt tacksam och glad över alla människor som står mig nära, som vill mig väl och som öser kärlek över mig. Något nytt och spännande börjar här och nu, jag känner det så väl att jag nästan kan ta på det. ♥

Loppisfyndat

Loppisfyndade väskor, dom var så söta så jag kunde inte lämna dom där på hyllan.
 
Och kanske världens finaste kaffemuggar? Synd att det bara fanns tre, men tre är ju bättre än inga alls :)
 
Idag har jag roat mig med att städa, sätta upp hyllor, diska och tvätta. Det som först bara skulle bli en städning av garderoben spred sig visst till hela lägenheten. Skönt att få rent och fint i alla fall, fast att det tar sån förfärlig tid. Ha en bra söndagskväll :)

RSS 2.0